CLICK! CLICK!

Sunday, March 20, 2011

Blogger Contest



saje suke2 join untuk support contest blogger2 tegar ni :) kalau korang sume nak join pun peluang masih terbuka lagi.


ni antara syarat2 yang disediakan oleh penganjur contest sendiri :


1. jadi follower penganjur blog ni; aida azryn. *tiada unsur paksaan, kalau tak follow pun takpe. tapi takut nanti korang tak tahu la bila beliau akan update siapa pemenang contest ni
2. buat entry mengenai contest ni [cam aku tengah wat skarang ;P]
3. tempek banner contest kat entry kita disertakan ngan link blog aida dan kalau boleh tempek skali banner ni kat sidebar korang [bak kata aida sendiri gak, tiada paksaan, ikut korang k? ;)
4. sile tempek gambar korang yang paling dirasakan menarik. minimum sekeping n maximum 2 keping. contoh cam aku wat ni :





5. tag 3 blogger laen
6. contest ni untuk pompuan je. kenape? tu kene tanye penganjur contest sendiri :)
7. finally, tinggalkan link blog korang kat bahagian comment entry pihak penganjur..

n tarikh tutup contest : 30 APRIL 2011


.:. hadiah : special gift untuk 2 pemenang iaitu pemenang untuk tempat pertama dan kedua. tempat pertama dapat 2 hadiah n yang mendapat tempat kedua bakal meraih 1 hadiah sahaja.


skang tag 5 blogger yang laen untuk join contest ni... 



GOOD LUCK!!! 




6 comments:

AiDa AzRyN said...

weee.. aida suka tengok gambo no 2! hehe.. :D
Btw,thx sbb join contest aida. Gudluck ya!

nurhazDV said...

haha...tanx tag...

arriefa said...

aida > thnx aida! :) festaim join contest kt blog ni.. hopefully menang la.. bleh jd kenang2an sesama blogger. hehe :) btw thnx again ;)
wani > welkam :) jom la join.. sj for fun. mane tau wani menang.. wani pun kn sk posing ;)

arriefa said...

p/s to aida > actually mmg nk anta 1 je gmbr [yg no.2] n gmbr 1st tu just nk inform which 1 yg participate dlm contest ni ;)

Adam bin Ahmad said...

aku nak join jugak ! tag ler aku. hahaha

arriefa said...

bhahaha.. mslhnye ko de 'male' je...'she' x de. x de she x dpt lah join contest ni.huhu :P

Post a Comment