CLICK! CLICK!

Saturday, January 22, 2011

kesukaan :')


hate chocolate! yup2.. aku memang x suke sangat makan chocolate. ramai yang pelik n + ade gak yang kata 'eh, pelik x suke coklat..coklat sedap kot...' ye. memang sedap. tapi ade certain2 je yang aku boleh trime n bleh makan banyak2. contohnye :

black forest cadbury. 1 of my favourite

vochelle. yang ni memang sedap

chocolate moist ni kalau aku dapat makan banyak2 pun x pe..sedapnye weh coklat die tuh!!!

kek2 SR yang berperisa coklat pun layan.. reason x suke bukan sebab ape, sebab ble makan aku akan rase cepaaaaaaaaaaat sangat muak + nanti mulalah tekak rase loya..

contoh cam ni

I
I
V

urghhh!!! kering.

hurm~ yg ni laaagi x suka..dark chocolate yang pahit!



ni la favourite aku... i love white chocolate, vanilla n cheese damn much!!! makan banyak mane pun x kesah ;p


eskem mcD pape perisa yang panting base die musti vanilla.. dap neyh~

peh... sedap gel..

...creamy white chocolate wit honey + almond nougat.bikin kecur liur..nyum2...

caramel sundae...asal base vanilla je mmg sdp lah!

ni pun...nk weh.. slurppppp!


urm,,, ade gak yang kate 'patut la kurus jek..x makan coklat upenye...' eyh~ makan je k, tapi kurang gemar.. tapi mende laen aku makan banyak! hehe.. nak2 lak dapat yogurt cheese ni ke..bagi satu ketol kek pun aku sanggup telan. hihik ;p

yogurt cheese yang diminati zaman berzaman :)



6 comments:

Mr Kamarul said...

eleh.. x suka konon. tp byk je tu suke hehe

arriefa said...

byk ke? x byk la bro.. bkn x suke tp x gemar. makan takat utk rase je bleh la.. except yg ditunjukkan shj ye.. hehehe

Edward Bloom said...

cokelat... nakk.. cokelat... cokelaaaatttt......

arriefa said...

dhamiri > tgh mkn cadbury blueberry ni.. jemput2 ;)

syafeeqa said...

wowww. dah meleleh tgok makanan kat atas tuhhh..


rasa nak terkam j.

arriefa said...

haha. kan~ tengah ngidam gak ni. hehe. ptg ni gi terkam kt c4! :D

Post a Comment