CLICK! CLICK!

Sunday, November 28, 2010

TERASA INGIN JUGA!

pas da membongkok2 sabut membersihkan laman rumah, lipat baju, dan menyiapkan apa yang patut, mula2 aku duduk tengok tv. tengah2 dok tengok tv, tibe2 terus rase bosan sebab crite katun yang x sudah2. aku pun terus on laptop berfb :P nak update status, x de mende bes yang terlintas kat kepala, ape lagi, terus jadi silent reader, melingkar kat wall orang laen.. tengah2 mengexplore, aku teringat abang mau pesan suruh aku tengok klip video kawen die yang havoc, siap de nari bagai.. aku x dapat attend wedding die sebab tyme tu 1.x de transport nak gi 2. kawan aku ade exam petang tu, so kami yang laen2 terus cancel x gi sebab x nak de yang termiss..n sbenanye x bes kalau x cukup korum. hee.. kat sini, aku share ngan korg video tu :)

video

n ble da tengok video klip tu, aku terus sambung balik belek wall orang laen n terjumpa lak klip video majlis pernikahan elyana-khairul. terus tertarik! gojes k baju die. video pun menarik sampai aku pun tengok 2 3 kali :)

video

n tibe2 teringat klip video bersanding ala2 fairy tale gitew..


video

n tengah2 dok belek tu, aku terjumpa klip video wedding umie aida n pasangannya, dato' khairuddin..


video

skarang da jadi trend wat video untuk simpanan sendiri sempena hari bahagia. serius penting! bagi aku, moment2 indah ni la yang paling aku hargai. sape2 yang x de sile wat ye. hehehe. *sronok bhai bile tengok balik tyme da beranak pinak, terbongkok2 bercucu nanti. oh, seronok! hehe


p/s: credit to CST production! suke hasil keje korg..memang bes!!!

6 comments:

AmOi said...

u kawen nanti, i tlg rekodkan ek. hahaha

kyo said...

nice post... mmg btl ckp u fa..kenangan smpai bila2 kita leh tgk... romantik gitu

arriefa said...

noor > hahaha. u kene prektis dr skang.. then br i confident nk hire u.. hehe
kyo > yup2! kenangan skali seumo idop kan ;)

Faiz Syazwan said...

haha..sume best2..duit byk leh la,haha..

AmOi said...

ehh ni bukan utk yg mantap2 cm vid kt ats ni. ni utk saje tag kt fb. hahahaha

arriefa said...

faiz > jom kumpul dwet dr skang. x kn x terase nk wat cam ni ble kawen ngan wani nnt? :P
noor > haha... nk bg org rase rugi x dtg kene post video mantop2 gak kn even kt fb? heheh

Post a Comment