CLICK! CLICK!

Tuesday, June 29, 2010

cOngratulatiOn!




rase cam br je lg aku ke undangan wedding k.ena + danial...sbenanye just nk share sOme pics Of wedding k.ena + danial...ingatkan da uplOad kt fb...rupe2 nye de album je, gmbr x de..ekeke XD x pe2..pas ni aku uplOad..meh cte sket intro, aku knl k.ena stat ktOrg same dOrm thn 2oo1, tyme tu aku fOrm 1 n k.ena form 4...tyme tu aku sedOrm gak ngan anis, ah n angah [utk batch aku la]...tu je la sebe sket..n for da last min, anis nk ikut gi...aku pun Ok je + da lame sgt x jumpe k.ena + anis ni :) ni de sOme pics utk di share...even da lmbt tp x pe la..special utk k.ena sbb ari ni aku dpt tau x lame je lg k.ena @ danial juniOr pulak akn lahir ke dunia :) btw, cOngrate k.ena + partner *special ni tau,,, =P

*sume gmbr amek gune cam fOn anis :)*

upacara merenjis tawar

tyme ni lak, b4 ktorg terjah bilik pengantin..hehe..sbb de Org infOrm soh gi tgk blk pengantin kt ats...aku ngan anis pun pe lg? tyme tu la ktOrg jengah pengantin dr ats je...n idea aku sOh pgl pengantin mendOngak ke ats =P eheh~ yg anis amek ni k.ena je yg sempat pdg, tp ngan dslr abg kpd abg danial *yg turut de di tmpt kejadian, sebelah ktOrg tyme tu* dpt gmbr yg dua2 pdg..sguh x aci! hehe


sOri k.ena..infOrmal sket =P

yg ni lak tyme ktorg usha bilik pengantin...eheh~ x de la..sj2 amek gmbr je..sgt simple n kale pun cun..*ni da abes terang da ni...almaklum la pki camera fOn je...heheh - credit tO fOn anis!*


anis n me


n again~ tehee :D


-end-



9 comments:

~ENNA~ said...

hi iffa, thanx a lot cz sudi menempelkan cerita akk di blog iffa yg cute ni.. doakan akak n baby sehat2 selalu ey..btw thnx a lot again sbb sudi dtg kenduri akak ritu..sori cz tak sempat nk entertain tetamu sgt..

~aNnYsS~ said...

cik puan jelita arriefa,

hehe...aku ade bace 1 blog ni. die kata biasenye kalo g kenduri kawin umah org, gambar pengantinnye sekeping dua je...yang lain tu sume gambar si pengambil gambar...teringat plak kisah kite...hahaha...yg paling x bleh blah tu siap berposing atas katil pengantin lg tu...ko dh bagi tau kak ena x?haha

arriefa said...

k.ena > same2...lgpun mmg da lame x jumpe kn? sO alang2 akk kawen kami pun pegi la :) akk salu shift mlm kn skang? sO jage kesihatan ye! eh x pe la k.ena, mmg adat pengantin bz...lgpun rmi batch akk dtg..segan lak rase..heheh =P w.c!
annyss > haha! tau x pe...tp aku uplOad sket je kt sn...da rest jap gi aku uplOad kt fb...x gtau kot rasenye..ngee :D

Skyha Flianiadz ♀ said...

danial tuh semesta gak ke?

arriefa said...

haah yam,,,danial tu dak semesta gak..batch k.ena...nape? kO x pnh tgk die e kt skOla dl?

~aNnYsS~ said...

haha...aku pon x perasan sgt pn danial tu... mmm...eifa,x payah la upload byk2.segan plak rase...hahaha

arriefa said...

hehe..aku pun x pasan gak tp tau la danial tu dak semesta gak...eh takmO segan2..aku uplOad yg meletus2 je k ;)

Skyha Flianiadz ♀ said...

entah...aku tak ingt lah iefa..panjang jodoh diorg :))

arriefa said...

tau x pe :D hOpefully kte pun cam tu gak kn ngan partner kte ;) amin! p/s : aku ngan bakal la ye..sbb xde lg..hehehe =P kO tu ha peanut...cpt2 sket :)))

Post a Comment