CLICK! CLICK!

Wednesday, June 30, 2010

anugerah terhormat 2010


Q : apa name blog anda n nape letak name tu
A : >>L.I.F.E_M.I.N.E<<
sbb ape yg aku cte kt dlm blOg ni adalah ape yg aku alami dlm idOp aku sehari2...eceh! heheh~ *idOp aku, bkn idOp Org laen..

Q : apa name url blog n dari mana dtg nya idea tu
A : -spontantun.blogspot-
sbb aku akan spOntan menulis ikut rase, mOod n keinginan aku tyme tu...x pnh plan ble nk tulis!

Q : apa method dalam penulisan anda?
A : perasaan aku sndiri...diganti ngan keybOard n nah! maka terhasil la cOntents dlm blOg ni :)

Q : pernah terasa nak hapuskan blog? sebab musababnye?
A : penah, tyme da x kamceng ngan si pembuat blOg...tp skang da Ok da...sO x jd nk hapuskn..enjOy menulis lg ade la..heheh

Q : pernah ahli keluarga baca blog anda?
A : dania,,my 1st nephew..tp bace gitu2 je

Q : apa perasaan anda bila ada orang kata blog anda buruk sedangkan orang lain cakap blog anda cantik
A : x pe la...masing2nye OpiniOn kn...bg aku yg penting isi blOg tu...n plg penting pada mata aku simple n user friendly + sedap mata aku memandang..x serabut! tehee~

Q : bila blog anda diberanakkan?
A : dlm bln august 2oO9...da nk setahun da blOg aku..hehehe

Q : siapa orang pertama yang tahu anda ade blog
A : ...of kOs la si pembuat blOg...

tag 10 orang
anis bear..hehehe
peanut
mira
adam pitam
kamarul yg kdg2 update, kdg2 x..eheh
am yg tgh smangat berkempen kt blOg..hehe
emy
emir izwandy
k.ena
nOor amOi
k.i *jgn lupe ye letak award ni kt blOg kO :)




p/s : thnX for da tag!

2 comments:

Post a Comment