CLICK! CLICK!

Wednesday, March 16, 2011

photography skill


baru ari ni aku dapat tau yang gambar da ada pada kawan aku [sbelum ni dak grup die lagi sorang yang pegang].. tapi sumenye lom di edit -.- ingatkan da berkurun kepam gambar tu dorg da siap edit sgale, rupa2nya lom lagi, padahal jumaat ni da nak kene submit. n crita pasal photoshoot ni, last min jugak la de sorang kawan mintak tolong jadi model untuk skill photography class die. mula2 agak 2 3 kali gak pk, boleh ke aku wat? da la x de experience, bimbang gambar nampak kaku je nanti. n las minit jugak cari baju, tudung kale ape nak pakai? hurm~ tema memula pasal popcorn, then tetibe angklung plak. da naek bosan ngan angklung [sebab sepanjang minggu tu ada training untuk show kt KLCC]. then tuka balik jadi popcorn. baju? hurm~ x de mase da nak geledah korek2 sana sini. pakai je pe yang ada. cari skirt labuh kalerful pun x jumpe. berserah btol rase...  tukang mekap aku adalah rumet aku sendiri. thanx to wan n mun sebab masing2 stragel menolong menyiapkan aku malam tu.. :) n ni antara hasil seni halus tangan takamine iswadi @ member aku... [totally masih blom diedit] 



raw 1 *click picture to enlarge* 

raw 2 *click picture to enlarge*

raw 3 *aish x ready nk lompat lg laaa...'*

raw 4 *click picture to enlarge* yg ni br btol lompat.. smpi ke ceiling tu haaa :P

raw 5 *click picture to enlarge* 


raw 6 *click picture to enlarge*

raw 7 *click picture to enlarge*

raw 8 *click picture to enlarge*

raw 9 *click picture to enlarge* 

ni la encik photographernya.. mr wadi kedidi haha 

us - iefa . wadi . noor -

 P/S: sebarang komen membina dialu2kan :) & gambar2 di atas adalah sebahagian dari photoshoot n x termasuk yang akan disubmit bagi memberi laluan hormat kepada photographer untuk menunjukkan bakat dan kemahiran edit photoshop beliau yang meletop letop tu :P

10 comments:

emily said...

kak iefa!!! nice pics!!!!! =D

arriefa said...

thnx dear! :)))

Faiz Syazwan said...

haha,nice2..bleh diasah bakat lg ni..:)

arriefa said...

thnx faiz! tu maknenye kene photoshoot lg la ye? hehehe... :P

Que said...

wah...;p

N A N a t O said...

cantik...tp klu org dia mmg cantik pic pun cantik la kan.

JeR@Ns said...

pergh...
studio photoshoot...
gmbr ok la...
cume shadow nmpk..
biasenye kalo dlm studio shadow xde kecuali mmg saja2 nk msukkan subjek+shadow...
aku ade la gak gmbr studio photoshoot...
tgk kt facebook
ko search brain freeze photography...
2 fan page utk aku..
hahaha

arriefa said...

qai > hehe :P
nana > nana gi wat photoshoot gak! nana pun cantik.. konfem gmbr cantik gak nnt :)
k.i > yg mane ko nmpk de shadow tu sbenanye dorg x setting pun lg dslr.. trs je snap. huhu.. aku pun x reti sgt. br nk blaja.. btw, thnx k.i. pape ilmu share la lg ye :) oh fb grup pun de gak ke? mantop! haha

JeR@Ns said...

hehehe...
biase la..
nk cr makan...
boleh je nk share2...
huhu

arriefa said...

terbaek a pak tam! hehehe

Post a Comment