CLICK! CLICK!

Tuesday, August 10, 2010

it was awesOme!!!


weekend yg sgt bes, enjOy n mmg rase yg mase btOl2 cpt berlalu..n yg plg best, it was full Of surprise! berjumpe blk ngan exrumet yg agk lame x jumpe, n hangOut together, mmg srOnok...mcm2 tmpt diorg bwk aku gi n mcm2 mende yg diorg wat utk aku...cube kalau kte asek dOk blk, x de idea nk wat pe, musti rase cam mase tu lmbt sgt berlalu *aku da try last 2 weeks.sumpah bOsan gle..* alhamdulillah :) bersyukur sgt sgt sbb de kwn cam tu..aku syg sume kwn kwn aku :D n thanX sbb blanje jugak...ilang sket rase gundah kt ati ni -kejadian yg sgt memeningkn otak- tetbe je berlaku mlm tadi...takmO da mende cam tu jd lg..:( n ati ni x saba nk menyambut kedatangan ramadhan yg mulia...nk perbaiki sgale kelemahan diri n nk sibukkn diri ngan mcm2 aktiviti aktiviti berkaitan,,,bulan pOse bkn bulan utk membuang mase ye..n bkn alasan nk bermalas-malasan...perut je kOsong tp mende laen kene penuh ye..hehe..n nOw mase utk aku menyiapkan sume keje yg tergendala..due da dkt!!! ;P




p/s : slamat menyambut ramadhan..padatkn bulan mulia ngan amalan! :)
- gmbr x bleh dipublish ats sbb2 tertentu...- :)

3 comments:

Meor@Khairul said...

selamat2 berpuasa ariffa :)

arriefa said...

slamat berpOse meOr :) prepare dwet raye utk aku ye ;P

Afiq said...

Bila la nk post entry baru ni cik puan jelita? :)

Post a Comment