CLICK! CLICK!

Saturday, July 24, 2010

hari hari

nyum3! :D

tdo yg diganggu ngan suare halilintar masing2...sOrg bgn awl sbb de apOinment ngan jpj, yg pada 5 minit pergerakan je br dpt tau yg ank Org jpj tu saket...yg sorg lg tetbe ditabalkan jd biro dakwah n islamiah *pdhal x menunjukkn ciri lgsg...xpe..kasik canzzzz...heheh.nk menyiap bersolek da sejam...n msk arini,da 4 ari training angklung, n finally mlm ni kami akn perfOrm,,,da lame x men, abes lenguh2 tgn aku...n utk perfOrmance kali ni, aku just men 8 angklung je...tu pun cam da terkuar muscle2 da aku rase..haha..tp aku enjOy ngan ape yg aku wat spanjang minggu ni...festaim jd teacher, tp yg x besnye aku dmm n seme2 yg taaaaaaaaaaaak elOk elOk smpi skang...n de sumthing yg berlaku yg sgt sgt di luar dugaan aku...urm~x tau nk kate tu rezeki ke hape...n x tau gak nk rase hepi ke sebaliknye,,,mungkin dugaan kOt utk aku...jOm2 gi bekfes mcD...lapa gle da ni...yawww! XD

2 comments:

~aNnYsS~ said...

sedapnye breakfast eifa...mmm'mmm...lain kali ajak r skali...hehe

arriefa said...

jOoooom!!! wajib dtg ye ble diajk ;P

Post a Comment