CLICK! CLICK!

Tuesday, July 6, 2010

kesygan mak cu :)

2o min pas br mengupdate status kt fb...'pe nk wat ye ari ni?' tp sbenanye aku br tau mak nk ajk usha bj raya! :D heheheh...last week br beli wedges br..n ari ni nk tgk bj lak...*wedges tu x dijamin akn pki tyme raya nnt..tgk2 bkk sem ni aku da pki..haha...kasut raya nnt beli laen la kOt? tehee~ n ari ni gak aku nk update sume plan aku utk neXt sem...yup..dOk umah, yg rehat bdn aku je..pale Otak berlegar2...mcm2 yg aku pk...n spt bese, azam utk sem2 baru...n kali ni aku tekad! dOakan aku ye sume :) kali ni aku gi sopping ngan mak je...dania, danish - skOla...daniella? tadika...diOrg blk nnt kakak aku yg amek...anak2 buah aku sume pgl aku kakak...x tau la nape, tp dr kecik lg diOrg pgl aku cam tu...smpi sdare mara pun de yg tegO..n kami sndiri pun da btOlkan, tp dOrg still pgl aku kakak, n abg aku abg, bkn pakngah...hehe..tp x pe la..nnt diOrg besa, dOrg tau gak aku ni makcu dOrg ;) he he he...n skang ni mak aku tgh dOk lyn diOrg...smbl menunggu kakak aku blk dr terapi...dorg ni sejam b4 nk gi skOla da siap da sgale...bgs2...diOrg bab2 mase mmg x de masalah...daniella muda lg, br 4 thn, tp da teruja abes nk gi tadika...kakak aku sakat2 sOh benti tadika, melalak2 die..hahah! budak2..besela~ even family kami kecik, tp ngan adenye dOrg sume, umah ktOrg riuh abes...hehe...makcu cyg sume! ;)


:) syg mak n niella :)

nih gmbr tyme dOrg tecik lg...*sume x ready + x pdg cam kecuali danish..hehe

2 comments:

Skyha Flianiadz ♀ said...

da beso2 da anak buah ko..besh2!!! :))

arriefa said...

haah wey..dania da 13 thn da...danish 8 daniella 4 thn..sume da besa2 ;)

Post a Comment